Οι καλύτερες συμβουλές κατά των ρυτίδων.

1. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο Οι ρυτίδες μπορεί να προκληθούν από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Επομένως, είναι σημαντικό να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο για να αποτρέψετε τις ρυτίδες. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και φορέστε καπέλο εάν πρόκειται να βρίσκεστε στο άμεσο ηλιακό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα.

2. Κοιμηθείτε στο πλάι ή στην πλάτη Εάν είναι δυνατόν, κοιμηθείτε στο πλάι ή στην πλάτη σας για να αποφύγετε τις ρυτίδες στο πρόσωπό σας. Ο ύπνος με το στομάχι σας θα παραμορφώσει το πρόσωπό σας και μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες. Βεβαιωθείτε ότι το μαξιλάρι σας δεν είναι πολύ σκληρό ή πολύ μαλακό, για να μην ασκήσετε περιττή πίεση στο δέρμα.

3. Χρησιμοποιήστε ενυδατικά προϊόντα Χρησιμοποιήστε ενυδατικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και ελαστικό. Όταν αγοράζετε προϊόντα, βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας. Μην πλένετε το πρόσωπό σας πολύ συχνά και χρησιμοποιήστε ήπια καθαριστικά για να αποφύγετε την υπερβολική πίεση του φραγμού του δέρματος.

4. Εγκαταλείψτε τη νικοτίνη και το αλκοόλ Η νικοτίνη και το αλκοόλ μπορούν να εμποδίσουν την κυκλοφορία του αίματος και έτσι να προάγουν το σχηματισμό ρυτίδων. Επομένως, μειώστε ή εξαλείψτε την κατανάλωση αυτών των ουσιών για να αποτρέψετε ή να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες.

5. Μείνετε χαλαροί και μειώστε το στρες Το άγχος μπορεί να σφίξει τους μύες του προσώπου σας, συμβάλλοντας στις ρυτίδες. Επομένως, προσπαθήστε να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο χαλαροί και να μειώσετε το άγχος για να έχετε θετική επίδραση στη γήρανση του δέρματος.

συστατικά Hydroface

1. Οι ρυτίδες μπορεί να είναι ελκυστικές

Οι ρυτίδες μπορούν να προσθέσουν χαρακτήρα και έκφραση σε ένα πρόσωπο. Δεν είναι λάθη αλλά ένα φυσικό μέρος της γήρανσης. Πολλοί άνθρωποι βλέπουν τις ρυτίδες ως ελκυστικές και ως σημάδι σοφίας και εμπειρίας. Αν πάλι προτιμάτε να έχετε πιο λείο δέρμα, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε τις ρυτίδες ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνισή τους.

1. Χρησιμοποιήστε ένα καλό αντηλιακό Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές κατά των ρυτίδων είναι να φοράτε πάντα ένα καλό αντηλιακό όποτε είστε έξω στον ήλιο. Οι υπεριώδεις ακτίνες (UV) όχι μόνο προκαλούν ηλιακό έγκαυμα, αλλά βλάπτουν επίσης τη δομή του δέρματος και προάγουν το σχηματισμό ρυτίδων.

2. Πίνετε αρκετό νερό Το να πίνετε αρκετό νερό είναι σημαντικό για τη γενική υγεία και επίσης βοηθά να διατηρείται το δέρμα υγιές και σφριγηλό. Η συνιστώμενη ποσότητα νερού την ημέρα είναι περίπου 2 λίτρα.

3. Τρώτε υγιεινές τροφές Εκτός από το να πίνετε αρκετό νερό, μια υγιεινή διατροφή είναι επίσης σημαντική για την υγεία του δέρματος. Τρώτε πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να παρέχετε στο σώμα σας τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Αποφύγετε τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα και τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή τρανς λιπαρά. Αυτά μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται χαλαρό και ωχρό.

4. Διατηρήστε τη φόρμα και τη δραστήρια Η τακτική άσκηση όχι μόνο σας βοηθά να χάσετε βάρος, αλλά διατηρεί και το δέρμα σας πιο ελαστικό. Η μείωση του στρες μέσω δραστηριοτήτων όπως η γιόγκα ή ο διαλογισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.

5. Χρησιμοποιήστε προϊόντα με αντιοξειδωτικά Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση του δέρματος. Τα κατάλληλα προϊόντα περιέχουν βιταμίνη C ή ρετινόλη. Ωστόσο, φροντίστε να εφαρμόζετε αυτά τα προϊόντα μόνο το βράδυ, διαφορετικά μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα.

2. Ποιες είναι οι αιτίες των ρυτίδων;

Οι ρυτίδες μπορεί να έχουν πολλές αιτίες, για παράδειγμα: – Ορμονικές ρυτίδες – Ρυτίδες που προκαλούνται από ηλιόλουστα ή ξηρά περιβάλλοντα – Ρυτίδες που προκαλούνται από αφυδάτωση – Ρυτίδες που προκαλούνται από μια μη ισορροπημένη διατροφή

3. Συμβουλές κατά των ρυτίδων

1. Χρησιμοποιήστε ορό ή λάδι για να θρέψετε και να περιποιηθείτε το δέρμα σας.

2. Μην πλένετε το πρόσωπό σας πολύ συχνά γιατί αυτό μπορεί να στεγνώσει το δέρμα.

3. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα για να προστατέψετε το δέρμα σας από το στέγνωμα.

4. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό για να προστατέψετε το δέρμα σας από τις ακτίνες UV.

5. Τρώτε υγιεινά και πίνετε αρκετό νερό για να κρατάτε το σώμα σας ενυδατωμένο από μέσα προς τα έξω.

6. Ασκηθείτε τακτικά, καθώς η σωματική δραστηριότητα διεγείρει τη ροή του αίματος, η οποία θρέφει τα κύτταρα του δέρματος.

4. Η καλύτερη φροντίδα για το δέρμα σας

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα κατά των ρυτίδων, πρέπει να φροντίζετε το δέρμα σας. Η σωστή φροντίδα του δέρματός σας είναι πολύ σημαντική για να δείχνετε υγιείς και χωρίς ρυτίδες. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να φροντίζετε το δέρμα σας:

1. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο γάλα καθαρισμού ή τόνερ για να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας. Βεβαιωθείτε ότι τρίβετε το πρόσωπό σας απαλά για να αποφύγετε τον ερεθισμό.

2. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα ή ορό κάθε μέρα για να δώσετε στο δέρμα σας την υγρασία που χρειάζεται. Βεβαιωθείτε ότι η κρέμα ή ο ορός είναι κατάλληλος για τον τύπο του δέρματός σας.

3. Χρησιμοποιήστε ένα scrub ή μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα και να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος.

4. Πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό κάθε μέρα για να διατηρείτε το σώμα σας ενυδατωμένο και να απομακρύνετε τις τοξίνες.

5. Αποφύγετε να λαμβάνετε πολύ ήλιο και να φοράτε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας όταν βγαίνετε στον ήλιο για πολλή ώρα.

Hinterlasse einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

The maximum upload file size: 384 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here